Επικοινωνία

* Από 23/03/2020 υπάρχει η δυνατότητα άυλης συνταγογράφησης (ηλεκτρονική έκδοση συνταγής ή παραπεμπτικού εξετάσεων) χωρίς να απαιτείται η φυσική σας υπηρεσία. Πηγαίνετε απλά στο φαρμακείο και εκτελείτε την συνταγή σας με το κινητό σας ή με το email σας.
Με ποιο τρόπο; δείτε εδώ »»
Υπόψη ότι η αποστολή άυλης συνταγογράφησης δεν αναιρεί την υποχρέωση του ασθενή να έχει κλείσει ραντεβού.
* Για Ραντεβού μέσω web https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p .
(Οδηγίες: όταν μπείτε στην σελίδα και εφόσον δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, θα χρειαστείτε τους κωδικούς σας στο taxisnet και το ΑΜΚΑ σας. Στην συνέχεια επιλέγετε στο πάνω μέρος Εφαρμογή Ηλ. Ραντεβού, συμπληρώνετε τα πεδία, επιλέξτε οπωσδήποτε σύνθετη αναζήτηση που είναι στο τέλος και στην ειδικότητα βάζετε Παθολόγος, στο πεδίο Φορέας Ραντεβού → ΚΥ πρώην ΠΕΔΥ, στο Ιατρός πατάτε επιλογή για να βγει το όνομά μου και στο τέλος πατάτε Αναζήτηση).
* Τηλεφωνικά ραντεβού χωρίς χρέωση: 2641044175, 2641047291

* Ημέρες λειτουργίας Ιατρείου για το Διαβήτη: Δευτέρα – Παρασκευή από 08:15 – 13:15. Τηλ. επικοινωνίας: 2641028333


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή με email info@spikar.gr


Φόρμα Επικοινωνίας (Contact-Form)
Yet another contact form!
Your Name
Your email address
Your phone number (optional)
Your comment or message

Τελευταία ενημέρωση: 04 / 04 / 2021

Ο ιστότοπος spikar.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιεί ενίοτε μόνο cookies συνεδρίας για την καλύτερη πλοήγηση σας. Πολιτική ορθής χρήσης Οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή πληροφορία υγείας που παρέχεται και παρουσιάζεται σε αυτό τον δικτυακό χώρο δίνεται μόνο από επαγγελματίες με εκπαίδευση και εξειδίκευση στην ιατρική εκτός αν ρητά δηλώνεται ότι συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές ή πληροφορίες υγείας παρέχονται από μη ιατρικά ειδικευμένο άτομο ή οργάνωση. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό χώρο στοχεύουν στο να ενισχύουν και όχι να αντικαθιστούν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ασθενή/επισκέπτη του δικτυακού χώρου και του/της θεράποντος ιατρού του/της. Η επίσκεψη, παραμονή και περιήγηση στις ιστοσελίδες του spikar.gr υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη των όρων χρήσης και της πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων αναλυτικά »»
Any medical or health advice provided and hosted on this site will only be given by medically trained and qualified professionals unless a clear statement is made that a piece of advice offered is from a non-medically qualified individual or organisation.The information provided on this site is designed to support, not replace, the relationship that exists between a patient/site visitor and his/her existing physician. more »»

Βρείτε Μας

Ιατρείο Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Λουριώτου 1, 30100 Αγρίνιο

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:15 – 13:15

Τ: 2641028333, F: 2641020791
Ραντεβού: 2641044175, 2641047291
E: info@spikar.gr
* Οδηγίες για e-ραντεβού + άυλης συντ/σης → Επικοινωνία

Exit mobile version