Παιδιά και διαβήτης – εκπαιδευτικό υλικό και quiz

Παιδιά και Διαβήτης

* Quiz διατροφής για τα παιδιά με διαβήτη (απλά αγγλικά) ⇒ Kids NutriQuiz »»

* Εκπαιδευτικός οδηγός για τη διατροφή και το διαβήτη στο σπίτι και στο σχολείο από τη Διεθνή Ομοσπονδία για το Διαβήτη – International Diabetes Federation ( IDF »» ) σε απλά ελληνικά (απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, άτομα με διαβήτη, κατάλληλο και για ενήλικες με διαβήτη!).

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf (28.6 MB) »»

 

* Ενημερωτικό υλικό για τους μαθητές (σε μορφή κόμικς) σε απλά ελληνικά

σχετικό αρχείο (pdf) 32.6 MB »»


 

 


Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ο ιστότοπος spikar.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιεί ενίοτε μόνο cookies συνεδρίας για την καλύτερη πλοήγηση σας. Πολιτική ορθής χρήσης Οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή πληροφορία υγείας που παρέχεται και παρουσιάζεται σε αυτό τον δικτυακό χώρο δίνεται μόνο από επαγγελματίες με εκπαίδευση και εξειδίκευση στην ιατρική εκτός αν ρητά δηλώνεται ότι συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές ή πληροφορίες υγείας παρέχονται από μη ιατρικά ειδικευμένο άτομο ή οργάνωση. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό χώρο στοχεύουν στο να ενισχύουν και όχι να αντικαθιστούν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ασθενή/επισκέπτη του δικτυακού χώρου και του/της θεράποντος ιατρού του/της. Η επίσκεψη, παραμονή και περιήγηση στις ιστοσελίδες του spikar.gr υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη των όρων χρήσης και της πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων αναλυτικά »»

Βρείτε Μας

Ιατρείο Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Λουριώτου 1, 30100 Αγρίνιο

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:15 – 13:15

Τ: 2641028333, F: 2641020791
E: info@spikar.gr
* Οδηγίες για e-ραντεβού + άυλης συντ/σης → Επικοινωνία

Αρχή