Για το Διαβητικό Πόδι – Εξελίξεις 2020

Διαβητικό Πόδι – Ενημέρωση

Η νέα έκδοση Diagnosis and Management of Diabetic Foot Infections 2020 ADA, από τους A.Boulton, D. Armstong, B. Lipsky, κ.α. – ελεύθερα διαθέσιμη στο Pubmed (NCBI) Monograph ⇒
και ως αρχείο pdf »»
fast download ➥

Επίσης από την American Diabetes Association, ελεύθερα διαθέσιμη και η προσεγμένη μονογραφία των S. Harris, A. Cheng, κ.α. Person-Centered, Outcomes-Driven Treatment: A New Paradigm for Type 2 Diabetes in Primary Care, 2020 ADA – ως αρχείο pdf »»
  fast download ➥

Δείτε επίσης:
◊ Diabetic Foot Study Group (DFSG – EASD) ➥
◊ Εταιρεία Μελέτης Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ) ➥
◊ IDF – Diabetic Foot ➥

Ο ιστότοπος spikar.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιεί ενίοτε μόνο cookies συνεδρίας για την καλύτερη πλοήγηση σας. Πολιτική ορθής χρήσης Οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή πληροφορία υγείας που παρέχεται και παρουσιάζεται σε αυτό τον δικτυακό χώρο δίνεται μόνο από επαγγελματίες με εκπαίδευση και εξειδίκευση στην ιατρική εκτός αν ρητά δηλώνεται ότι συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές ή πληροφορίες υγείας παρέχονται από μη ιατρικά ειδικευμένο άτομο ή οργάνωση. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό χώρο στοχεύουν στο να ενισχύουν και όχι να αντικαθιστούν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ασθενή/επισκέπτη του δικτυακού χώρου και του/της θεράποντος ιατρού του/της. Η επίσκεψη, παραμονή και περιήγηση στις ιστοσελίδες του spikar.gr υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη των όρων χρήσης και της πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων αναλυτικά »»

Βρείτε Μας

Ιατρείο Κέντρο Υγείας Αγρινίου: Λουριώτου 1, 30100 Αγρίνιο

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:15 – 13:15

Τ: 2641028333, F: 2641020791
Ραντεβού: 2641044175, 2641047291
E: info@spikar.gr
* Οδηγίες για e-ραντεβού + άυλης συντ/σης → Επικοινωνία

Αρχή