Πληροφορίες

info
Ιστορικό

Ο ενημερωτικός ιστότοπος για το διαβήτη spikar.gr πρωτοεμφανίστηκε online στις αρχές του 2011 και ανήκει εξ’ολοκλήρου στον Σπύρο Καραμαγκιώλη, Ειδικό Παθολόγο με επίσημα αναγνωρισμένη εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Δείτε το πιστοποιητικό σε μορφή pdf ➥
Από το 2011 ως σήμερα διατηρεί αναλλοίωτο τον αυτοτελή του χαρακτήρα και δεν δέχεται διαφημίσεις ή χορηγίες ή ομαδικές δωρεές από οποιαδήποτε εμπορική εταιρεία ή συλλόγους, κυβερνητικούς ή άλλους θεσμικούς / εξωθεσμικούς φορείς. Η συντήρηση και η επιμέλεια του ιστότοπου και όλο το περιεχόμενό του χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο τον δημιουργό.

mycert-diabetes


  • ΕΛ Αποσαφήνιση: Οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή πληροφορία υγείας που παρέχεται και παρουσιάζεται σε αυτό τον δικτυακό χώρο δίνεται μόνο από επαγγελματίες με εκπαίδευση και εξειδίκευση στην ιατρική εκτός αν ρητά δηλώνεται ότι συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές ή πληροφορίες υγείας παρέχονται από μη ιατρικά ειδικευμένο άτομο ή οργάνωση. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό χώρο στοχεύουν στο να ενισχύουν και όχι να αντικαθιστούν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ασθενή/επισκέπτη του δικτυακού χώρου και του/της θεράποντος ιατρού του/της.
  • EN Clarification: Any medical or health advice provided and hosted on this site will only be given by medically trained and qualified professionals unless a clear statement is made that a piece of advice offered is from a non-medically qualified individual or organisation.The information provided on this site is designed to support, not replace, the relationship that exists between a patient/site visitor and his/her existing physician.

Επικοινωνία

Δείτε πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σας σε προσωπικό ιατρό ή στο σύστημα άυλης συνταγογράφησης και πως να κλείσετε ραντεβού ή να επικοινωνήσετε μαζί μου – σχετικά ➥


Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου (προστασίας προσωπικών δεδομένων)

Τεχνικά χαρακτηριστικά και ασφάλεια του ιστοτόπου

* Δυναμικοί κατοπτρισμοί (mirroring) φιλοξενίας του ιστοτόπου:

  • Mirror 1➥ (ενεργό): κατεύθυνση στο site: blogdot.eu (συστήνεται ιδιαίτερα για τους επισκέπτες από την Βόρεια Αμερική)

* Στατικός κατοπτρισμός (static mirroring) περιεχομένου ιστοτόπου: Mirror 2 ➥ (ανενεργό)
Αναμενόμενη παραμετρική απόδοση του ιστότοπου σύμφωνα με το PageSpeed Insights 🔗 της Google: για κινητό τηλέφωνο 99%, για επιτραπέζιο Η/Υ 99% (μέτρηση 23.07.2023)
*
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί SSL – Let’s Encrypt 🔗 για αποφυγή υποκλοπής των προσωπικών σας δεδομένων κατά την πλοήγηση σας.
*
Το site spikar.gr είναι DNSSec enabled για επιπρόσθετη ασφάλεια. Δείτε σχετικές αναφορές πιστοποίησης από την Versign – Labs 🔗 και από την DNSViz🔗 προβολή γραφήματος 🔗
*
Βαθμός ασφαλείας ιστοτόπου: B+ (85%) Tests passed: 10/11 της 08/08/2023, με βάση το Observatory by Mozilla 🔗
*
Το μεγαλύτερο μέρος σχεδιασμού και εφαρμογών του blog έχει γίνει με ελεύθερο – ανοικτό λογισμικό, με χρήση του WordPress (wordpress.org 🔗)

Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2024